i stolt samarbete

Woodland Trail och Östsvenska Friidrott har inlett ett inspirerande samarbete som syftar till att främja hälsa, motion och gemenskap i lokalsamhället. Genom att kombinera Woodland Trails vackra naturmiljö med Östsvenska Friidrotts expertis inom löpning och atletik skapas en unik möjlighet för människor i alla åldrar att ta del av träning och tävlingar.


Det positiva samarbetet ger deltagarna en chans att utforska naturen samtidigt som de förbättrar sin fysiska form och får möjlighet att utmana sig själva på olika nivåer.

Finansiär till vår verksamhet

Riksidrottsförbundet har gått in som en viktig finansiär för Woodlandtrail, vilket har varit avgörande för att säkra verksamhetens framtid. Genom att tillhandahålla ekonomiskt stöd har Riksidrottsförbundet inte bara hjälpt till att täcka kostnader för utrustning och anläggningar utan även möjliggjort fortsatt tillväxt och utveckling för Woodlandtrail.


Deras engagemang visar på betydelsen av samarbete mellan idrottsorganisationer och det positiva resultatet av att investera i lokala idrottsföreningar.