Om oss

WOODLAND TRAIL är för oss alla

Vi lägger stort fokus på att ha roligt och njuta av vår omgivning, och väldigt lite fokus på fart och prestation. Vi riktar oss till tjejer, men alla är välkomna, oavsett kön, ålder eller träningsnivå. Vårt mål är att se till att hitta på utmaningar som passar alla.


Utomhus

Vi springer utomhus i alla slags väder, under alla årstider. Vi älskar att vara ute i skogen och märker vilken positiv inverkan det har på vårt välbefinnande, både fysiskt och mentalt. Vi vill att alla ska få chansen att uppleva det!


Uppmuntran

Det finns många som kommer på våra pass och tror att de är "dåliga" löpare. Vårt mål är att ändra den attityden. En "riktig" löpare är någon som springer, i vilken hastighet som helst. Så för oss är alla som kommer och springer med oss RIKTIGA löpare.

Vi använder bara positiva uttryck och aldrig fraser som: "sisten förlorar".


Trygghet

Vi vill att människor ska känna sig bekväma när de springer i skogen. När du springer med Woodland trail är vårt främsta åtagande att du ska känna dig trygg. Ett första steg är att kunna springa avslappnat- att våga lita på din kropp, underlaget och dina skor.


Våra ledare kan alla stigar vi springer på. Vi vill undvika olyckor och rekommenderar alla löpare att använda trailskor. Under mörka förhållanden är pannlampor obligatoriska - precis som dubbskor eller isdubbar är obligatoriska vid minusgrader.


Frihet

Vårt mål med Woodland trail är att inspirera kvinnor att springa i skogen och uppleva naturen, att känna sig fria tillsammans.

Inga avgifter


Självklart är det gratis att komma och springa med oss


Info om eventen

Kostnad: Skogen är gratis och så även att springa med oss.
Utrustning: Skor med bra grepp i terräng (obligatoriskt vid vinterunderlag) Vi ser gärna att alla har med sig en mobiltelefon, ifall att man behöver lämna gruppen av någon anledning under passet.


Pannlampa

Vi springer med pannlampa feån oktober-april. Behöver du tips eller idéer på vad du ska investera i, prata med någon av oss ledare. Det kommer alltid finnas en pannlampa att låna på passen, om du inte har en egen. Hör bara av dig i förväg så att vi har tillräckligt med lampor att erbjuda.
All träning sker på egen risk. Vi ledare har med oss en linda och ett första hjälpen-kit för att kunna hjälpa till om olyckan är framme. Ta gärna med egna om ni har.


Samlingsplats: Varierar vecka till vecka och anges i eventen i vår facebooksida


Anmälan

Vill du komma och springa med oss anmäler du dig via vår facebooksida. Du behöver inte signa upp för ett antal tillfällen, utan kommer de tillfällen du kan. Det spelar ingen roll om du kommer mitt i terminen. Du är alltid välkommen.


filmklipp under en runda i skogen

Vi lägger stort fokus på att ha roligt och njuta av vår omgivning, och väldigt lite fokus på fart och prestation. Vi riktar oss till tjejer, men alla är välkomna, oavsett kön, ålder eller träningsnivå. Vårt mål är att se till att hitta på utmaningar som passar alla.