Tempo grupper

Föredelat på tre sköna gröna

Vi lägger stort fokus på att ha roligt och njuta av vår omgivning, och väldigt lite fokus på fart och prestation. Vi riktar oss till tjejer, men alla är välkomna, oavsett kön, ålder eller träningsnivå. Vårt mål är att se till att hitta på utmaningar som passar alla.

Grön 

Vi springer utomhus i alla slags väder, under alla årstider. Vi älskar att vara ute i skogen och märker vilken positiv inverkan det har på vårt välbefinnande, både fysiskt och mentalt. Vi vill att alla ska få chansen att uppleva det!

Grönare

Det finns många som kommer på våra pass och tror att de är "dåliga" löpare. Vårt mål är att ändra den attityden. En "riktig" löpare är någon som springer, i vilken hastighet som helst. Så för oss är alla som kommer och springer med oss RIKTIGA löpare.

Vi använder bara positiva uttryck och aldrig fraser som: "sisten förlorar".

Grönast

Vi vill att människor ska känna sig bekväma när de springer i skogen. När du springer med Woodland trail är vårt främsta åtagande att du ska känna dig trygg. Ett första steg är att kunna springa avslappnat- att våga lita på din kropp, underlaget och dina skor.


Våra ledare kan alla stigar vi springer på. Vi vill undvika olyckor och rekommenderar alla löpare att använda trailskor. Under mörka förhållanden är pannlampor obligatoriska - precis som dubbskor eller isdubbar är obligatoriska vid minusgrader.